top of page
petronukanastasia

Вітаємо!

Приємно,що дівчата Сарненського ліцею 1 ім.Т.Г .Шевченка учениці 11-А класу Шпак Діана і Шкуц Анастасія (посіли почесне 2 місце в номінації на кращий соціальний ролик)і їх наставник Жабчик Н.І (є до речі лауреатом кращої навчально-методичної розробки від педагогів )теж запрошені на цей захід

Нагородження переможців конкурсів від УГСПЛ

29 березня відбудеться нагородження переможців конкурсу «Права людини та права дитини в умовах війни». Захід транслюватиметься на сторінці Української Гельсінської спілки з прав людини у Facebook.

Близько 500 робіт надіслали учні та вчителі на конкурси УГСПЛ, пов’язані із правами людини під час війни. Члени журі відібрали найкращі роботи у номінаціях «Есе», «Плакат», «Відеоролик» та визначили кращі проекти уроку за темою прав людини в умовах війни.

Кожна робота – це рефлексії, роздуми про набутий після повномасштабного вторгнення досвід. Серед учасників є і ті, хто нині знаходиться на тимчасово окупованих територіях України.

У лютому 2024 року експертне журі підбило підсумки всеукраїнських конкурсів, пов’язаних із темою Міжнародного гуманітарного права та прав людини в умовах збройного конфлікту. Переможцями стали 15 учнівських робіт та 7 навчально-методичних розробок від педагогів. Нагородження відбудеться 29 березня у Києві.

 Дипломи переможцям та лауреатам вручать:

 Олександра Матвійчук – голова Центру громадянських свобод, відзначений Нобелівською премією миру у 2022 році;

 Євген Янович – актор, сценарист, автор та ведучий лейт-найт шоу «20:23»;

 Євген Малолєтка – воєнний фотограф, журналіст та сценарист, співавтор документальної стрічки «20 днів в Маріуполі», що здобула Оскар у 2024 році;

 Нікіта Тітов – художник, ілюстратор, плакатист.

 Приєднуйтесь до заходу на Facebook:

11:00 - 13:00 Відкриття та нагородження переможців серед школярів

13:30 - 14:30 Нагородження переможців та лауреатів вчительського конкурсу

Цей захід став можливим завдяки підтримці (USAID) в рамках Програми «Права людини в дії», яка виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.



12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Коментарі


bottom of page